משרד הבריאות איסור כניסה עקב זיהוי זיהום מיים חריג - צפון
-
המקומות האלה זה המקומות שנבדקו....
אם הם היו בודקים את כל המעיינות ובורות המים בישראל, לא היה לנו איפה לטבול....
שומר פתאים ה' (אבל מי שהוא חכם, בהחלט כדאי שיזהר)@חנוך אתה היית הולך למקומות כאלה?..
-
אני תלוי ברמת הזיהום שנמדדה
-
תודה, חשוב להיות מעודכנים על זה.
אולי כדאי לעשות שרשור מיוחד שיתעדכן רק עם חדשות כאלו?
@max -
תודה, חשוב להיות מעודכנים על זה.
אולי כדאי לעשות שרשור מיוחד שיתעדכן רק עם חדשות כאלו?
@max -
@עילאי לטייל בישראל הינו הנהלה

-
אני אעדיף מקומות אחרים שלא בדקו בהם (בת יענה..), אבל טבלתי במקומות גרועים יותר ושרדתי לספר... (בתור בחור שתיתי מים ממה שחשבתי שהוא עין צפית ורק לאחר זמן התברר לי ששתיתי מים שהגיעו מאזור מפעל הטקסטיל של דימונה... ככה שהקיבה שלי היא כנראה לא מדד). בכל אופן, לפני כשנתיים שלוש הייתי בבריכת המשושים והפקח במקום אמר לי שיש זיהום במים והרחצה על אחריותי. אני מניח שאם היה מדובר בסכנה ברורה הם היו אוסרים את הכניסה ולא מסתפקים בהסרת אחריות. המציאות היא שעם ישראל רוחץ בהמוניו גם במקומות אלו. התפרסמו בעבר כמה מקרים שחבר'ה הגיעו למיון ואני מניח שישנם מקרים נוספים שלא תמיד מדווחים, אבל כנראה שהחשש הוא לא כזה גדול - אבל אין לי ידע מדעי או רפואי רלוונטי וזה רק השערה שלי (לפני כשלוש שבועות שחיתי בבור נרחיבה ליד רבבה שבשומרון ולאחר מכן קראתי שגילו שם נגיף, בינתיים אני מרגיש מצויין, אבל אעדכן....)
-
רפואה שלימה

-
M MAX העביר נושא זה מ-מעיינות ונחלים
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות